S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Dogodki » cloud:Thursdays

cloud:Thursdays

29 avgust 2013

V četrtek, 28.8., bo potekalo že peto srečanje cloud:Thursdays o agilnih metodologijah.

Kdaj 29.08.2013
od 17:00 do 20:00
Kje Ljubljana
Dodaj dogodek v koledar vCal iCal
Večina uspešnih tehnoloških podjetij se danes poslužuje agilnih metodologij, kot so Scrum, Extreme Programming in FDD. Te temeljijo na konstantnem prilagajanju in kontroliranju ter spodbujajo timsko delo, samoorganizacijo in odgovornost. Omogočajo hiter razvoj kvalitetne programske opreme ter večjo integracijo naročnikovih potreb.
četrtek, 29.8., ob 17:00 bo potekalo že peto srečanje cloud:Thursdays, kjer bomo tokrat govorili o agilnih pristopih k razvoju programske opreme. Z nami bosta Dušan Omerčević, direktor razvoja pri Zemanti, ter Andrej Zrimšek, direktor razvoja pri NiceLabel. Oba imata dolgoletne izkušnje z razvojem programske opreme in vpeljevanjem agilnih metodologij v razvojne ekipe.
Agilni pristop je primeren za večje in manjše ekipe, zato ste vabljeni prav vsi. Če se v ekipi že držite teh metod, pa lahko na dogodku predstavite svoje primere in jih ob pomoči strokovnjakov izpopolnite.
Več informacij in prijave najdete na http://cloudth5.eventbrite.com/.