S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Dogodki » Dnevi javnega prava: Pravni problemi računalništva v oblaku

Dnevi javnega prava: Pravni problemi računalništva v oblaku

5 junij 2013

Inštitut za javno upravo pri Pravni fakulteti v Ljubljani (IJU), v sklopu svojega delovanja, enkrat letno, na konferenci Dnevi javnega prava predstavi aktualno pravno problematiko. Letošni dnevi bodo imeli naslov: »Pravni problemi računalništva v oblaku«.

Kdaj 05.06.2013
od 08:30 do 15:30
Dodaj dogodek v koledar vCal iCal
Prehod podjetij, organizacij in organov javnega sektorja na nov način shranjevanja, obdelavo in uporabo podatkov na oddaljenih računalniških zmogljivostih pomeni zanj soočanje z novimi posebnimi izzivi, ki so tako ekonomske, socialne kot tudi pravne narave. Lastnosti in koristi, specifična tveganja, varstvo osebnih podatkov, spodbujevalni ukrepi politike, ukrepi za večje zaupanje itd. so le nekateri od vidikov, ki se jih bomo lotili predvsem s pravnega vidika na letnošnjih Dnevih javnega prava. Storitev računalništva v oblaku, ki je na voljo vsem in povsod, se dotika IKT sektorja na lokalni, nacionalni kot tudi internacionalni ravni, preko (mednarodnega) dialoga javnega in zasebnega sektorja s ciljem doseči čim višje potenciale.

Program dogodka ...