S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Dogodki » Evropski inštitut za inovacije in tehnologijo: Spodbujanje inovacij in krepitev sodelovanja v EU

Evropski inštitut za inovacije in tehnologijo: Spodbujanje inovacij in krepitev sodelovanja v EU

29 april 2013

Konec aprila bo v Dublinu potekala konferenca na tematiko o SZI - skupnostih znanja in inovacij (KCI - Knowledge and Innovation Communities).

Kdaj 29.04.2013 11:00 do
30.04.2013 15:30
Kje Dublin
Dodaj dogodek v koledar vCal iCal

Kaj naredi SZI SZI? Kako so različne ETI (Evropski inštitut za inovacije in tehnologijo) skupnosti znanja in inovacij (SZI) našle edinstvene načine, kako najbolje organizirati trikotnik znanja, da bi dosegli učinek na evropsko inovativnost s pomočjo odličnih partnerstev, inovativnih modelov financiranja in projektnim portfeljem? Kako je te vplive mogoče izmeriti? Kako bo prihodnost ETI izkoristila vzvode sposobnosti posameznikov za širjenje strokovnega znanja in izkušenj, pridobljenih na njihovem odnosu z ETI in SZI?

Kakšno je trenutno sodelovanje z regijami in drugimi nacionalnimi in evropskimi instrumenti, ki sledijo? Kako je mogoče ustvariti in dodatno raziskati sinergije? In kakšni posebni prihodnji ukrepi so lahko sprejeti?

Konferenca Spodbujanje inovacij in krepitev sodelovanja v EU bo služila kot forum za odgovore na natančno ta vprašanja, v okviru širše razprave o prihodnosti inovacijskih politik EU in vključevanja tako imenovanega trikotnika znanja (podjetja, raziskave, visokošolsko izobraževanje) znotraj EU in v svetu.

Več informacij o tem dogodku...