S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Dogodki » Povezovanje za konkurenčnost in nova delovna mesta

Povezovanje za konkurenčnost in nova delovna mesta

14 februar 2013

NaGZS bo potekal dogodek vseh kompetenčnih centrov.

Kdaj 14.02.2013
od 09:00 do 14:00
Kje Gospodarska zbornica Slovenije
Dodaj dogodek v koledar vCal iCal

Vizija Slovenske industrijske politike je, da bo preko izboljšanja poslovnega okolja, podpore podjetništvu in inovacijam ter preko razvoja perspektivnih tehnoloških in industrijskih področij, ki odgovarjajo na družbene izzive, ustvarila pogoje za prestrukturiranje obstoječe industrije v industrijo znanja in inovativnosti za nova in kvalitetnejša delovna mesta. Če želi Slovenija uspešno sodelovati tudi v integracijskih procesih pametne specializacije znotraj nove finančne perspektive do leta 2020, se moramo vprašati tudi, kaj smo se v preteklosti naučili in kako želimo te izkušnje uveljaviti tudi v prihodnosti in na ta način doseči preboj naše industrije na globalnem trgu.

Pomembno orodje za dosego zastavljenih ciljev so, poleg ostalih mehanizmov povezovanja, tudi  kompetenčni centri. So učinkovit način povezovanja gospodarstva in znanosti, katerega rezultati so nove rešitve, koncepti, modeli, in prototipi, zreli za industrializacijo in prenos na trg.

Več informacij o tem dogodku...