S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Dogodki » Seminar: "Odprto in varno v oblak"

Seminar: "Odprto in varno v oblak"

14 december 2011

Predstavitev platforme “OpenStack”.

Kdaj 14.12.2011
od 10:00 do 15:00
Kje Tehnološki park Ljubljana
Dodaj dogodek v koledar vCal iCal

Smo pred začetkom zanimivega obdobja, ko se bodo interni IT sistemi posodabljali v “zasebni oblak”, postajali “cloud-ready”, se povezovali z “javnimi oblaki” da bi svojim uporabnikom ponudili apliakcije in storitve, ki jih potrebujejo. Da bi pripravili znanja za to pot, potekajo v Sloveniji številne dejavnosti v raziskovalnih organizacijah, univerzah in podjetjih – kot v Centru za računalništvo v oblaku (www.cloud.si), Kompetenčnem centru za računalništvo v oblaku KC Class (www.kc-class.eu), Eurocloud…

Seminar “Odprto in varno v oblak” predstavlja:

  • Platformo “OpenStack” (s katerim lahko podjetje ali ustanova na dostopen način zgradi oz. posodobi svoj računalniški center v smeri zmogljivega in varnega “zasebnega oblaka”)
  • Dosedanje izkušnje v Sloveniji s to rešitvijo.
  • In še več.

Vabimo vas, da se udeležite seminarja “Odprto in varno v oblak” in izkoristite priložnost ter se seznanite z vodilnim “oblačnim” trendom ter znanji s tega področja, ki nastajajo v Sloveniji.

Udeležba je brezplačna.