S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov » Sklopi » P4: Trajnostni razvoj in kakovost življenja

P4: Trajnostni razvoj in kakovost življenja

Inovativne procesne rešitve za področji upravljanja odnosov s strankami in upravljanja življenjskih ciklov izdelkov.

Cilj projekta je razviti inovativne procesne rešitve za področji upravljanja odnosov s strankami (CRM – Customer Relationship Management) in upravljanja življenjskih ciklov proizvodov (PLM – Product Lifecycle Management). Omenjeni področji predstavljata izjemen potencial za doseganje tehnoloških in poslovnih prebojev v najpomembnejših slovenskih industrijskih panogah, vključno z logistiko, marketingom, zdravstveno oskrbo, izobraževanjem, gradbeništvom, avtomobilsko industrijo, področjem ekologije, biološko pridelavo hrane ter predelavo odpadkov. Vse omejene panoge so zastopane preko partnerskih podjetij v okviru konzorcija. V okviru področja CRM je cilj razvojno raziskovalnega projekta razviti novo generacijo aplikacijskih rešitev in orodij, katerih ključne značilnosti so inovativno in integralno profiliranje strank, integracija podatkov med zasebnimi in javnimi viri na osnovi obdelave nestrukturiranih podatkov, lokacijsko-zavedna obdelava informacij o strankah, uporaba metod poslovne inteligence za potrebe določanja korelacij ter sprotna (near real-time) obdelava vhodnih podatkov.

Inovativne procesne rešitve za področji upravljanja odnosov s strankami in upravljanja življenjskih ciklov izdelkov. Cilji: napredni, na oblaku temelječi aplikaciji CRM in PLM. Načrt izvajanja: zajem zahtev s strani končnih uporabnikov, določitev specifikacij in izvedba prototipnih aplikacij.

P4: Inovacije

P4: Aplikacije za uporabo

Nabor programskih rešitev, ki smo jih razvili ali prilagodili v sklopu P4 in so prosto dostopne ter na voljo za uporabo v oblaku KC-Class.

P4: Rezultati raziskav

Tekom projekta je nastalo že več izročkov. Preberete si lahko njihove povzetke:

 

Vse zbrane reference vseh partnerjev ...